BEL NU 035 - 772 08 38

Problemen met uw toilet?

Spoelt uw toilet niet of niet goed meer door? Dan is er een kans dat uw wc verstopt is. Nu kunt u zelf aan de slag gaan om uw wc te ontstoppen. Maar daardoor kunt u het probleem alleen maar erger maken. Wanneer u bijvoorbeeld chemische middelen gebruikt, dan kunt u de leidingen beschadigen. Het is dan ook verstandig om een professional in te schakelen wanneer uw toilet verstopt is. Wij van Rioolservice Peer zijn u dan ook graag van dienst. Onze medewerkers komen naar u toe om de oorzaak te vinden en de oplossing te bieden voor uw verstopte wc.

Voorkom een verstopping

Een verstopping in uw wc is vervelend. Niet alleen zorgt het ervoor dat u (tijdelijk) geen gebruik van uw toilet kunt maken, maar brengt de reparatie ook vaak hoge kosten met zich mee. Een verstopt toilet kunt u eenvoudig zelf voorkomen. Zo:

  • Kunt u beter geen vochtig wc-papier, schoonmaakdoekjes of babydoekjes door uw wc spoelen
  • Ook tampons of maandverband kunt u niet door uw toilet wegspoelen
  • Kunt u erop letten dat er geen andere zaken, zoals toiletblokjes, in de pot vallen. Ook deze kunnen ervoor zorgen dat uw toilet verstopt raakt

wc verstopt

Is uw wc verstopt?

Er zijn een aantal maatregelen die u kunt treffen om te voorkomen dat uw wc verstopt raakt. Maar soms kunt u niets aan de oorzaak van een verstopping doen. Zo kunnen wortels de leidingen beschadigen waardoor uw toilet verstopt raakt, maar ook kunnen verkeerd aangelegde leidingen de boosdoener zijn. Wij van Rioolservice Peer komen in dat geval graag bij u langs om de verstopping te verhelpen. Hiervoor gebruiken wij geen chemische middelen die uw riolering kunnen beschadigen. Met een veer of hogedrukspuit reinigen wij uw leidingen. Ook kunnen wij een camera inzetten om de oorzaak te vinden. In een mum van tijd zorgen wij ervoor dat uw wc weer ontstopt is.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u nog een vraag voor ons? Of is uw toilet verstopt? Schakel dan direct onze hulp in. Vult u hiervoor het contactformulier op onze website in of stuurt u ons een e-mail op info@rioolservicepeer.nl. Wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, dan kunt u ook bellen naar 035 – 77 20 838. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. Heeft u dringend hulp nodig? Bel ons dan! Wij proberen altijd binnen 24 uur langs te komen wanneer uw wc verstopt is.