BEL NU 035 - 772 08 38

Is uw wasbak verstopt?

Raakt de wasbak snel verstopt, wanneer u uw tanden poetst? Loopt het water niet meer goed weg? Ruikt u een rioollucht of hoort u een borrelend geluid? In dat geval is de kans groot dat u een probleem heeft met de afvoer van de wasbak of het riool verstopt is. Vraag dan een specialist om u te helpen. Wij van Rioolservice Peer komen bij een spoedgeval zo snel mogelijk bij u langs. Onze vakmensen vertrekken niet voordat het probleem opgelost is.

Wat kunt u zelf doen?

Wanneer u merkt dat u een probleem heeft met uw wasbak, dan kunt u zelf proberen om de situatie te verhelpen met een ontstopper. Lukt dat niet, dan adviseren we u om in ieder geval geen chemische middelen te gebruiken. Die verergeren de situatie alleen maar. U kunt dan beter een professioneel bedrijf inschakelen voor de wasbak nog erger verstopt raakt. Maar u kunt vooraf wel een aantal maatregelen treffen om te voorkomen dat een afvoer verstopt:

  • Spoel geen haren of vette vloeistoffen door de wasbak. Die kunnen opstoppingen veroorzaken.
  • Maak regelmatig en goed schoon. Ook het sifon kunt u bijvoorbeeld eenvoudig losdraaien. Zet er dan wel een emmer onder.
  • U kunt nog kokend water met een beetje azijn gebruiken om de leidingen van een verstopte wasbak schoon te maken. Gebruik nooit chemische middelen!

Hoe ontstoppen wij de wasbak?

Onze vakmensen proberen altijd om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen. Afhankelijk van waar de verstopping zich bevindt, gebruiken we een veer of kleine hogedrukspuit (voor kleine leidingen) of een normale hogedrukspuit en camera-inspecties. Op die manier kunnen we in een mum van tijd de afvoer die verstopt is weer naar behoren laten functioneren. Bovendien zijn de afvoerbuizen meteen gereinigd, waardoor uw leidingen niet snel opnieuw verstopt zullen raken.

10 jaar vakmanschap en ervaring

Bij het reinigen van een verstopte wasbak komt meer kijken dan u denkt.

Daarom doet u er goed aan om een professioneel en betrouwbaar bedrijf in te schakelen, zoals Rioolservice Peer. Wanneer u voor ons kiest, dan weet u dat u kunt rekenen op:

  • Zeer snelle service (vaak binnen 24 uur)
  • Alles wat verstopt is, ook weer ontstopt
  • Altijd zeer aantrekkelijke tarieven
  • Ervaren en deskundig personeel
  • Afvoer en buizen van uw wasbak gereinigd

wasbak verstopt

Bel of mail ons voor een offerte

Wilt u dat het water in de wasbak weer goed wegloopt? Of heeft u genoeg van die nare lucht? Schakel dan vandaag nog Rioolservice Peer in. Wij werken snel en hanteren zeer scherpe prijzen. Profiteer daarvan! U kunt een offerte opvragen door te bellen naar 035 – 772 08 38. Dit nummer kunt u ook gebruiken voor spoedgevallen. Is er geen haast bij? Dan mag u ook een mail zenden naar info@rioolservicepeer.nl. Een wasbak die verstopt is, is dankzij onze vakmannen voortaan verleden tijd!