BEL NU 035 - 772 08 38

De oplossing voor uw verstopte riool

Als u iemand zoekt om problemen met uw verstopte riool voor u op te lossen, dan bent u bij Rioolservice Peer aan het juiste adres. Wij kunnen u snel en vakkundig helpen met alle problemen die u met uw riool kunt hebben. Met ruim tien jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door ons uitgebreide aanbod van diensten is er weinig dat wij niet voor u kunnen doen met betrekking tot uw verstopte riolering.

Een verstopping in de riolering?

Veruit de meeste problemen die ontstaan met betrekking tot het riool beginnen bij het uiteinde. Hierbij kunt u denken aan het toilet, de gootsteen of een doucheputje. Uw verstopte riool kunnen wij vaak makkelijk en snel voor u oplossen. Het verstopte gedeelte is relatief gemakkelijk bereikbaar en schoon te maken met onze mini hogedrukspuit of een veer om de kleinere leidingen te reinigen. Beide manieren veroorzaken geen schade aan uw leidingen en zijn dus volledig veilig. Doordat deze aanpak makkelijk toe te passen is, zijn de kosten voor het verhelpen van uw verstopping redelijk laag. Wanneer het verstopte gedeelte ondergronds zit, is er meer expertise nodig. Wij voeren in dat geval een camera-inspectie uit, zodat de oorzaak snel boven water komt. Wij weten dan ook meteen hoe we dit het beste kunnen verhelpen.

Meer diensten voor uw riool

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor meer dan alleen het verhelpen van de blokkade in uw riool. Wij kunnen u ook bij verschillende andere zaken van dienst zijn. Zo kunnen wij u onder meer helpen met:

  • Aanleg en onderhoud
  • Rioolvervanging
  • Camera-inspectie
  • Grondwerk
  • Algehele inspectie

Verstopte riool

Wij verhelpen het probleem in de verstopte riolering

Om een verstopte rioolleiding te voorkomen, bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen dat periodiek langs om uw riool te controleren en eventuele problemen meteen aan te pakken. Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@rioolservicepeer.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op nummer: 035 – 77 20 838. Wij kunnen u vaak dezelfde dag nog, maar in ieder geval binnen 24 uur, helpen met het verhelpen van uw verstopte riool.