BEL NU 035 - 772 08 38

Rioolservice Peer voor u

Wanneer uw last heeft van een verstopte riolering, is het fijn als dit snel verholpen kan worden. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Rioolservice Peer kunnen u binnen 24 uur vakkundig van uw problemen met de riolering afhelpen. Vaak zijn wij dezelfde dag nog in staat om u te komen helpen. De verstopte leidingen maken wij weer schoon met onze professionele apparatuur. Hierdoor bent u er zeker van dat u goed en vakkundig geholpen wordt.

Het reinigen van de verstopte riolering

Bij het verhelpen van het probleem is het van belang om erachter te komen waar het probleem schuilt. Hier kunnen wij achter komen door middel van een camera-inspectie van de riolering. Zo weten we snel waar het verstopte gedeelte zit en kunnen wij aan de gang met onze hogedrukspuit. De manier waarop wij uw rioolleiding schoonmaken, is geheel onschadelijk en zal dus geen schade aan uw riolering veroorzaken. Wanneer u zelf aan de slag gaat met chemicaliën om de verstopping op te lossen, dan is de kans groot dat er wel schade aan uw leidingen ontstaat. Het is dus verstandig om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen wanneer u vermoedt dat u een verstopte rioolleiding heeft. Zo voorkomt u onnodige schade en hoge kosten.

Allround diensten voor uw riolering

Als eigenaar van een huis of pand bent u verantwoordelijk voor de rioolaansluiting van uw huis tot het hoofdriool. Het is verstandig om regelmatig onderhoud aan uw riool te laten plegen. Zo voorkomt u problemen. Wij kunnen u dan ook helpen door uw rioolleidingen met regelmaat te controleren en het onderhoud hiervan u uit handen te nemen.

Zo kunt u veel schade en ongemak voorkomen die kunnen ontstaan bij een verstopte riolering. U kunt bij ons terecht voor:

  • Onderhoud aan uw systeem
  • Ontstopping van uw verstopte rioolaansluiting
  • Algehele inspectie
  • Camera-inspectie

Verstopte riolering

Behalve werk aan het riool kunt u bij ons voor meer diensten terecht. Hierbij kunt u denken aan grondwerk, gootreiniging en terrasreiniging.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over verstopte leidingen en andere werkzaamheden aan uw riolering kunt u contact met ons opnemen. Op de website kunt u ons contactformulier invullen of u kunt een e-mail sturen naar info@rioolservicepeer.nl. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 035 – 77 20 838. Wij helpen u graag met meer informatie over het weer werkzaam maken van uw verstopte riolering.