BEL NU 035 - 772 08 38

Problemen met uw afvoer?

Komt er een vreemde lucht uit uw afvoer? Loopt water langzaam weg? En maakt uw spoelbak een borrelend geluid? Dan heeft u waarschijnlijk last van een verstopte afvoer. Rioolservice Peer biedt dan uitkomst. Wij zijn sinds 2005 werkzaam als rioleringsbedrijf. Onze medewerkers komen dan ook graag bij u langs om uw verstopte leidingen weer te ontstoppen. Wij gebruiken hiervoor geen chemische middelen, die uw riolering kan beschadigen en het probleem alleen maar erger maken. Hoe kunnen wij u helpen?

Verstopte afvoer voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen. Er zijn dan ook een aantal maatregelen die u kunt nemen om een verstopte wc of afvoer te voorkomen:

  • Haal bij de afvoer van uw badkamer regelmatig de haren uit het doucheputje
  • Gebruik kokend water met een beetje azijn om uw leidingen te reinigen. Gebruik nooit chemische middelen. Dit kan uw rioolleidingen beschadigen.
  • Spoel geen etensresten door uw keukenafvoer. Hetzelfde geldt voor vetresten. Maak een pan daarom eerst schoon met een doekje en was daarna pas af.
  • Maak de filters van uw vaatwasser regelmatig schoon.
  • Spoel niet te veel toiletpapier door.

Verstopte afvoer

Dit is maar een greep uit de maatregelen die u kunt treffen om een verstopte leiding te voorkomen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Toch een leiding verstopt?

Heeft u last van een verstopte afvoer? Kies dan voor onze vakkundige hulp. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen. Wij komen graag naar u toe om uw verstopte leidingen weer te ontstoppen. Hiervoor beschikken wij over de juiste materialen om het probleem te verhelpen zonder uw afvoer en uw leidingen te beschadigen. Voor kleine leidingen hebben wij een veer, maar we beschikken ook over een kleine hogedrukspuit. Ook kunnen wij door middel van een camera-inspectie de oorzaak van het probleem opsporen. Hierdoor wordt uw verstopping niet alleen verholpen, maar weten wij ook zeker dat het niet terugkomt.

Heeft u nog een vraag?

Wilt u graag wat meer informatie over onze werkwijze? Of heeft u onze hulp nodig bij een verstopte wc of een afvoer die niet goed doorloopt? Schakel dan vandaag nog onze vakmensen in. Vult u hiervoor direct het contactformulier op onze site in of stuur een e-mail naar info@rioolservicepeer.nl. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Stel u uw vraag liever persoonlijk aan ons? Dan kunt u ook bellen naar 035 – 77 20 838. Wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopte afvoer vakkundig voor u te ontstoppen.