Kleine verstopping verhelpen

BEL NU 035 - 772 08 38
Slide background
Slide background
Slide background

Afvoer verstopt

De afvoer van het toilet, bad, douche of de gootsteen is nooit zomaar ineens verstopt. Meestal bouwt een verstopping zich op gedurende een paar weken. Het water loopt steeds langzamer weg. We hebben dat allemaal wel eens zien gebeuren.

Als u last heeft van een kleine verstopping in de afvoer dan kunt u proberen om deze met een vacuüm ontstopper los te maken. Zorg ervoor dat de ontstopper volledig over de afvoer wordt geplaatst en dat het rondom het afvoerputje zoveel mogelijk sluitend is. Beweeg de ontstopper op en neer tot de verstopping los komt. Probeer vervolgens het vuil (meestal een bos haar of een dopje van de shampoofles) te verwijderen.

Geen chemische stoffen

Gebruik geen chemische stoffen om uw afvoer te ontstoppen. Deze stoffen zijn vaak zeer agressief, zelfs als er op de verpakking staat dat dat niet het geval is, en kunnen bij regelmatig gebruik blijvende schade aanrichten aan uw leidingen.

Na verloop van tijd kunnen de leidingen zo ernstig aangetast worden dat (kostbare) vervanging noodzakelijk is.

Ervaren vakman

Mocht bovenstaande niet baten, of laat u het ontstoppen liever over aan een ervaren vakman, neem dan contact op met Rioolservice Peer voor een snelle en goede oplossing van uw probleem.

Met een veer, speciaal voor de kleinere leidingen, kan Rioolservice Peer de verstopping snel en veilig verwijderen. Ook beschikken wij over een ‘mini’ hoge druk spuit. Met dit apparaat kunnen we de binnenkant van de afvoerbuizen grondig reinigen en ontstoppen, zonder enige schade te veroorzaken.

Naast het verhelpen van verstoppingen is Rioolservice Peer ook een vakkundige en betrouwbare partner voor aanleg en onderhoud van uw afvoersystemen.

Afvoer in de badkamer verstopt? Neem gerust even contact op met Rioolservice Peer voor een snelle en goede oplossing.

bad ontstoppen

Vaak zeer effectief voor het losmaken van haren en klein afval: de ontstopper.