BEL NU 035 - 772 08 38

Ook als er een snelle oplossing gewenst is

Hinder aan het riool is nooit leuk, waarbij u met uw woning in Breukelen ook nog eens best veel problemen kunt ervaren. Toiletten die niet weglopen door een verstopping of een douche waarvan het water niet meer kan weglopen is behoorlijk onhandig. Zoekt u naar een rioolservice in Breukelen, dan kunnen wij u van Rioolservice Peer uiteraard altijd van dienst zijn. Voor particulieren en zakelijke klanten hebben wij altijd de oplossing, ook als er met spoed een verstopping verholpen moet worden. Door onze jarenlange ervaring als Rioolservice kunnen wij u ook in Breukelen helpen met een oplossing. Wij helpen u bijvoorbeeld met een verstopte riolering, wij zijn snel ter plaatse, waardoor uw verstopte riool binnen no-time weer ontstopt is.

Hoe ontstaan problemen aan de riolering

Wij als rioolservice hebben in de loop van de jaren ondervonden dat problemen aan de riolering kunnen ontstaan op allerlei manieren. Zo hebben wij ook in Breukelen al meerdere malen gezien dat verzakkingen, een verkeerde aanleg en het doorkomen van wortels de oorzaak zijn van een verstopping. Zeker bij bovengenoemde problemen kunnen rioleringen scheuren of in het slechtste geval vrijwel niet meer met elkaar verbonden zijn. Een snelle vervanging is dan noodzakelijk, waarbij u zult begrijpen dat een snelle signalering en escalatie naar ons als rioolservice belangrijk is.

Rioolservice Breukelen

Problemen door de gemeente

Als er een verstopping is opgetreden, omdat de riolering aan de weg verstopt geraakt is, dan zijn deze kosten uiteraard niet voor u. Wij zullen als rioolservice in Breukelen voor u contact opnemen met de gemeente om de kosten te declareren. Uiteraard bent u ons dan geen geld verschuldigd.

Diensten

Uiteraard willen wij u als rioolservice in Breukelen van dienst zijn, maar ook voor andere diensten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Zo kunnen wij u met alle onderstaande producten en diensten helpen om problemen of verstoppingen te voorkomen.

  • algehele inspectie
  • rioolvervanging
  • camera-inspectie
  • graafwerk en grondwerk
  • terrasreiniging
  • dakgoten en regenpijpen
  • rioolputten en vetafscheiders

Rioolservice Breukelen

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten

Geen enkele klus is het zelfde en wij kunnen u daarom altijd op basis van de informatie die u geeft in Breukelen helpen en een globale inschatting maken van de kosten. Als er problemen met de riolering optreden wilt u deze uiteraard snel laten verhelpen. U kunt bij ons niet alleen snel contact krijgen door te mailen, maar wij zullen u ook altijd snel telefonisch te woord staan. Bent u dus op zoek naar een rioolservice in Breukelen, neem dan contact op voor een snelle oplossing van uw voorstopping of eventuele andere problemen.