BEL NU 035 - 772 08 38

Kies voor onze rioolservice

Bent u op zoek naar dé specialist op het gebied van rioolinspectie? Dan zit u goed bij Rioolservice Peer. Dankzij de ervaring en kennis die wij in huis hebben, kunnen wij ieder probleem adequaat en vakkundig voor u oplossen. Naast dat wij hét adres zijn voor rioolinspectie kunnen wij u ook helpen bij het verhelpen van een verstopt riool en de aanleg van riolering. Ook voeren we grondwerk uit en plaatsen we dakgoten. Klanttevredenheid en service staan hierbij altijd voorop. Wij zorgen er dan ook voor dat wij de kwaliteit leveren die u zoekt.

Voorkom rioolproblemen

Ook als het gaat om uw riool, dan is voorkomen beter als genezen. Rioolservice Peer kan u dan ook met regelmatig onderhoud van uw riolering helpen. Wij komen graag bij u langs voor rioolinspectie. U kunt ons inschakelen wanneer u last heeft van een verstopping die met regelmaat terugkomt. Wij stellen dan de staat van uw riool vast en kunnen eventuele problemen verhelpen. Zo voorkomt u lekkages en andere schade aan uw riolering. Ook kunt u een rioolinspectie door ons uit laten voeren wanneer u uw een huis wilt kopen. Dit kan verstandig zijn om gebreken aan het riool uit te sluiten, maar ook om de riolering in kaart te brengen.

Waarom ons voor rioolinspectie? Daarom!

Wanneer u graag uw riool wilt inspecteren, dan kunt u verschillende rioleringsbedrijven inschakelen. U profiteert dan echter niet van onze rioolservice. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Ruim 10 jaar kennis en ervaring in huis
  • Voeren wij rioolinspectie voor zowel particuliere als zakelijke klanten uit
  • Bij een spoedgeval komen wij vaak binnen 24 uur bij u langs
  • Duidelijk inzicht in de kosten die verbonden zijn aan rioolinspectie
  • Door het gebruik van de modernste technieken kunnen wij tot op de centimeter nauwkeurig het probleem vaststellen, zonder breek- of graafwerk uit te voeren

Rioolinspectie

Wilt u graag wat meer weten?

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u direct een afspraak maken voor rioolinspectie? Neemt u in dat geval direct contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier op onze site invullen, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@rioolservicepeer.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Spreekt u liever een van onze werknemers persoonlijk? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 035 – 77 20 838. Wat kunnen wij op het vlak van rioolinspectie voor u betekenen?