BEL NU 035 - 772 08 38

Problemen met uw riolering?

Is uw riool verstopt? Wilt u graag hulp bij de aanleg van uw riolering? Of zoekt u iemand voor het onderhoud van uw leidingen? In al deze gevallen kan Rioolservice Peer u helpen. Wij zijn dé specialist op het gebied van rioolwerken. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u dan ook uitstekend van dienst zijn op dit vlak. Of het nu gaat om een verstopping of de aanleg van leidingen, wij komen graag bij u langs. Waar heeft u onze hulp bij nodig?

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij bieden u op het vlak van rioolservice een uitgebreid dienstenpakket aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder meer:

  • De ontstopping van uw riool
  • Het aanleggen van riolering
  • Het onderhoud van uw riool
  • Voeren wij ook camera-inspecties uit om problemen op te sporen en te detecteren.
  • Bij spoed komen wij vaak nog dezelfde dag langs

Naast bovenstaande kunnen wij ook diverse andere werkzaamheden voor u uitvoeren.

Ontstopping

Oplossing voor ieder rioolprobleem

Heeft u last van een verstopping in uw riool? Of vermoedt u een lekkage? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan een verstopt riool raken door frituurvet in uw leidingen of het doorspoelen van haren, maar slechte leidingen kunnen ook de oorzaak zijn van uw rioolprobleem. Bij Rioolservice Peer beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder probleem in uw riool snel en vakkundig te verhelpen. Zo hebben wij een veer om de wat kleinere leidingen te kunnen ontstoppen, maar ook een (mini) hogedrukspuit om uw riool schoon te spuiten.

Onze hulp nodig voor uw riool?

Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neemt u dan contact met ons op. Hiervoor kunt u het online formulier invullen en naar ons toesturen. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@rioolservicepeer.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 035 – 77 20 838. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen. Voor spoedeisende hulp kunt u ook het mobiele nummer bellen dat u op onze site vindt. Wij proberen uw riool dan binnen 24 uur te ontstoppen.