BEL NU 035 - 772 08 38

De diensten van Rioolservice Peer

Zoekt u iemand die uw riool reiniging voor u kan doen? Dan heeft u met Rioolservice Peer de juiste specialist te pakken. Met onze ruime ervaring als in de rioolservice in de Gooi- en Vechtstreek kunnen wij u vakkundig van dienst zijn. Van de reiniging tot het onderhoud van uw riool, wij staan voor u klaar. Wij helpen u met alle mogelijke werkzaamheden die betrekking hebben op de riolering van uw woonhuis, bedrijfspand of restaurant.

Riool reiniging voor u

Met al ruim 10 jaar ervaring zijn wij specialisten te noemen in riool reiniging en alle aanverwante zaken die bij het riool komen kijken. Wanneer wij de reiniging van uw leidingen op ons nemen, doen wij dit met behulp van onder meer een hogedrukreiniger. Deze manier is vriendelijk voor het riool en veroorzaakt dan ook geen schade. Door deze reiniging regelmatig plaats te laten vinden, voorkomt u dat er vuil ophoopt en een verstopping vormt. Deze kan niet alleen de nodige schade veroorzaken aan uw riolering, maar ook daarbuiten. Hierbij kunt u onder meer denken aan waterschade.

Meer dan alleen reiniging van uw riool

Uiteraard kunnen wij u met meer helpen dan alleen de reiniging van uw rioolleidingen. Met onze professionele gereedschappen en kennis kunnen wij u onder andere van dienst zijn met:

  • De aanleg van nieuwe riolering, voor een nieuwe aansluiting
  • Rioolvervanging, wanneer er door schade of slijtage nieuwe leidingen nodig zijn
  • Algehele inspectie en camera-inspectie, voor het controleren van de rioolleiding en eventuele problemen tijdig te constateren
  • Verhelpen van verstoppingen binnen 24 uur. Vaak staan wij nog dezelfde dag bij u op de stoep

Riool reiniging

Wij voeren niet alleen werkzaamheden uit aan riolen. U kunt bij ons ook terecht voor onder meer terrasreinigingen, grondwerk en gootreiniging.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen doen? Van de reiniging van uw goot tot het onderhoud aan uw riool, wij staan voor u klaar. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@rioolservicepeer.nl. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Dit kan op: 035 – 77 20 838. Voorkom schade aan uw riolering en laat ons riool reiniging uitvoeren.