BEL NU 035 - 772 08 38

Zeer snel uw riool ontstoppen

Borrelt de afvoer of loopt water niet meer goed weg, dan is het tijd om het riool te ontstoppen. U kunt zelf al het een en ander proberen met een ontstopper. Wanneer dat niet afdoende is, gebruik dan onder geen beding chemische middelen. Schakel liever een professioneel ontstoppingsbedrijf in, zoals de vakmannen van Rioolservice Peer. Met meer dan 10 jaar ervaring op zak kunnen wij ieder rioleringsprobleem tot een goed einde brengen. Vaak lukt het om binnen 24 uur langs te komen en de riolering te ontstoppen.

Hoe doen onze vakmannen dat?

In onze goed uitgeruste bedrijfswagens ligt apparatuur, waarmee we het riool kunnen reinigen, onderhouden en ontstoppen. Voor kleine leidingen gebruiken we een veer of een kleine hogedrukspuit. Zo is de opstopping niet alleen weg, maar kunnen we het riool meteen schoonmaken om toekomstige problemen te voorkomen. Voor het riool onder de grond hebben we speciale hogedrukpompen. Ook kunnen met camera’s in het riool kijken om de ontstopping te detecteren. Op die manier is het in een mum van tijd opgelost!

Profiteer van meer dan 10 jaar ervaring!

Wij kunnen meer dan alleen uw riool ontstoppen. Ook voor reiniging en onderhoud kunt u bij ons terecht. Verder voeren we inspecties uit, waarmee u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Daarnaast hebben we meer dan 10 jaar ervaring. Maar dat is niet het enige waar u van profiteert wanneer u van onze diensten gebruikmaakt:

  • Al onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring
  • Wij kunnen voor zowel zakelijke als particuliere klanten werken
  • In het geval van spoed proberen wij binnen 24 uur langs te komen
  • U krijgt altijd een helder inzicht in de kosten van het ontstoppen
  • We maken altijd gebruik van de modernste technieken

Riool ontstoppen

Betaalt u of de gemeente?

Wanneer het probleem in het riool van de gemeente blijkt te liggen, dan kunt u de kosten door de gemeente laten vergoeden. U hoeft dan zelf niets te betalen voor het ontstoppen. Wij kunnen u hier meer over vertellen. Ligt het probleem in uw eigen aansluiting op het gemeenteriool, dan betaalt u alsnog geen cent te veel voor ontstoppen dankzij onze scherpe prijzen. Vraag naar een offerte en bel 035 – 77 20 838 (ook voor spoedgevallen). Is er minder haast bij, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@rioolservicepeer.nl. Wij zijn u graag van dienst om uw riool te ontstoppen.