BEL NU 035 - 772 08 38

Een specialist in riool aanleg

Bent u op zoek naar iemand die de riool aanleg voor uw huis of pand kan verzorgen? Wij van Rioolservice Peer staan voor u klaar. Of het nu gaat om de aanleg van een volledig nieuw riool of het vervangen van de bestaande riolering. Wij kunnen u van dienst zijn met al het werk dat u aan uw rioolleidingen uit wilt laten voeren. Van herstel tot onderhoud van uw riool. Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

De aanleg van uw riolering

Als eigenaar van een pand bent u verantwoordelijk voor het gedeelte van het riool dat van de hoofdriolering tot aan uw toilet of gootsteen loopt. Bij gewoon gebruik is de kans dat u last krijgt van een verstopping van de leidingen klein. Slijtage is echter niet te voorkomen. Wanneer uw systeem toe is aan vervanging, kunnen wij u hiermee van dienst zijn. De aanleg van uw nieuwe rioolbuizen is iets dat wij op uiterst professionele wijze voor u kunnen doen. Doordat wij uitstekende contacten hebben en nauw samenwerken met diverse gemeenten in de Gooi- en Vechtstreek kunnen wij u die extra service bieden waarbij u als klant gebaat bent.

Meer dan alleen riool aanleg

Als gespecialiseerd bedrijf in riolering en aanverwante zaken kunnen wij u met meer helpen dan alleen de aanleg van uw riolering. Zo zijn wij al ruim 10 jaar werkzaam voor particulieren en zakelijke klanten. Wij helpen hen onder andere met:

  • Het verhelpen van verstoppingen in het riool, dit proberen wij dezelfde dag nog te doen, maar in ieder geval binnen 24 uur
  • Algehele inspectie van uw leidingen
  • Camera-inspectie, hierdoor weet u wat de problemen in de leidingen zijn en kunnen we stappen ondernemen om deze te verhelpen

Riool aanleg

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Met dit in gedachten bieden wij u de mogelijkheid om ons onderhoud uit te laten voeren aan uw riolering. Zo voorkomt u de meest voorkomende schades en de vele ongemakken die deze problemen met zich meebrengen.

Wij helpen u graag

Wanneer u problemen heeft met uw riool of op zoek bent naar iemand die de vervanging of aanleg daarvan voor u kan regelen, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door middel van ons contactformulier of het sturen van een e-mail naar: info@rioolservicepeer.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 035 – 77 20 838. Wij beantwoorden van harte al uw vragen of geven u een offerte voor de riool aanleg voor uw pand.