BEL NU 035 - 772 08 38

Verstopte riolering?

Wanneer u problemen heeft met uw riolering, dan kunt u de hulp inschakelen van Rioolservice Peer. Wij kunnen namelijk ieder rioolprobleem vakkundig voor u verhelpen. Maar wij bieden u meer. Ook voor het onderhoud en de aanleg van rioolleidingen zijn wij uw adres. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat er bij deze verschillende werkzaamheden komt kijken. Of het nu gaat om een afvoer die lekt, een wc die niet doorloopt of een leiding die gelegd moet worden, wij zijn u graag van dienst.

Ons dienstenaanbod:

Rioolservice Peer biedt u als rioleringsbedrijf een uitgebreid dienstenpakket aan. U kunt bij ons dan ook terecht voor onder andere het volgende:

  • Het ontstoppen van uw riolering
  • De aanleg van uw riool of leidingen
  • Het onderhoud van uw riolering

Naast bovengenoemde kunnen wij ook nog een tal van andere diensten leveren. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Riolering

Uw verstopping vakkundig opgelost

Er zijn een aantal maatregelen die u kunt nemen, zodat uw riolering niet verstopt raakt. Denk hierbij aan het niet doorspoelen van maandverband of het niet wegspoelen van etens- en vetresten door uw gootsteen. Soms kan het echter niet voorkomen worden dat uw riolering verstopt raakt. Schakel ons in dat geval in. Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw verstopping professioneel te verhelpen. Met een veer of hogedrukreiniger spuiten wij uw riolering schoon. Ook kunnen wij gelijk een rioolinspectie uitvoeren om de oorzaak te detecteren en te verhelpen.

Onze voordelen:

  • U kunt zowel als particulier als bedrijf bij ons terecht.
  • Ons rioleringsbedrijf beschikt over meer dan 10 jaar ervaring en kennis.
  • Heeft u dringend onze hulp nodig? Wij komen binnen 24 uur langs.
  • U weet bij ons altijd vooraf waar u aan toe bent.
  • U vindt bij ons een breed aanbod aan diensten.

Nog vragen?

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van riolering? Of heeft u onze hulp nodig? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 035 – 77 20 838. Ook kunt u ons een e-mail sturen (info@rioolservicepeer.nl) of vult u het online contactformulier in. Wanneer u een expert in riolering nodig heeft, dan staan wij voor u klaar!