BEL NU 035 - 772 08 38

Rioolservice Peer ontstopt!

Wanneer u een verstopte afvoer heeft, vraag dan een expert om uw riolering te ontstoppen. Bij Rioolservice Peer bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de rioolbranche en zijn in 2005 voor onszelf begonnen. Ga niet zelf aan de slag met een ontstopper of chemische middelen, dat kan alleen maar schade toebrengen aan uw riolering. Vraag een specialist om alles goed voor u te ontstoppen, zodat uw afvoer weer naar wens werkt.

Meer dan riolering ontstoppen

U kunt ons bedrijf voor meer inzetten dan alleen een verstopte riolering. Wij zijn u ook graag van dienst met:

  • Ontstoppen en onderhouden van afvoer en riool
  • Rioolvervanging
  • Algehele inspectie of camera-inspectie
  • Terras- en gootreiniging
  • Grondwerk

Het spreekt voor zich dat wij onze werkplek altijd netjes achterlaten.

Riool ontstoppen

Ook zorgen we altijd voor een oplossing en laten we u niet met een verstopte afvoer achter.

Hoe gaan wij te werk?

Of u nu problemen heeft met het toilet, de gootsteenafvoer of het doucheputje, wij hebben de materialen en kennis om dit snel en voordelig voor u te verhelpen. We kunnen kleine leidingen ontstoppen met een veer of een kleine hogedrukspuit. Zo reinigen we de binnenkant van de afvoerbuizen zonder beschadigingen te veroorzaken. Ook hebben we een hogedrukmachine voor problemen in het ondergrondse deel van de riolering. Met camera-inspecties zien we precies waar het probleem zit en kunnen we dit snel oplossen.

Daarom kiest u ons

Ga nooit zelf aan de slag met chemische middelen, maar schakel een professional in voor het ontstoppen. Wij weten precies hoe we te werk moeten gaan om beschadigingen aan de riolering te voorkomen. Bovendien profiteert u bij ons van meer voordelen:

  • We zijn dag en nacht te bereiken voor spoedgevallen
  • Onze ervaren vakmensen kunnen alles ontstoppen
  • U betaalt bij ons altijd zeer gunstige prijzen
  • Ook voor gratis of vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht
  • Met camera-inspecties controleren we de staat van de riolering

Bel of mail ons vandaag nog!

Merkt u dat de afvoer soms een borrelend geluid maakt? Of stroomt het water niet meer goed weg? Dan is het tijd om uw riolering te ontstoppen. Wij van Rioolservice Peer nemen u dit karwei graag uit handen. Belt u hiervoor naar 035 – 77 20 838. Is er minder spoed bij, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@rioolservicepeer.nl. Ook geven we u graag advies over wat u kunt doen om een verstopte afvoer te voorkomen. Is het daarvoor al te laat, dan komen we graag langs om de riolering te ontstoppen.