BEL NU 035 - 772 08 38

Gespecialiseerd in riolering aanleggen

Gaat u verhuizen of heeft u een nieuwe woning gebouwd, dan zult u ook riolering moeten aanleggen. Dit kunt u zelf doen of door een professionele en betrouwbare partner in te schakelen, zoals Rioolservice Peer. Wij zorgen ervoor dat uw woning aangesloten wordt op de riolering. Ook wanneer er geen aansluiting op het hoofdriool mogelijk is, dan hebben wij verschillende opties. Onze ervaren vakmensen vertellen u hier graag over.

Nieuwe riolering aanleggen

Voor de aanleg van riolering gebruiken wij altijd hoogwaardig pvc. We kunnen compleet nieuwe leidingen aanleggen, maar ook delen vervangen. Hiervoor maken we dan gebruik van ontstopdoppen op meerdere, goed bereikbare plaatsen. Ook zorgen we altijd voor een nette aansluiting op het openbare gemeenteriool. De gemeente zorgt ervoor dat de riolering tot een halve meter over de erfgrens loopt. U bent zelf verantwoordelijk voor de aansluiting.

Aansluiting niet mogelijk?

Soms is het niet mogelijk om een woning aan te sluiten op het gemeentelijk hoofdriool, zoals wanneer u te ver van de gemeenteriolering woont. Wij kunnen u dan toch van dienst zijn. Een goede oplossing is een Individuele Behandeling Afvalwater of IBA aanleggen. Dit moet u aanvragen bij de gemeente en we kunnen u hierbij helpen. Wij hebben goed contact met alle gemeenten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving.

Daarom kiest u ons

Ook een ander bedrijf kan riolering voor u aanleggen. Maar wanneer u voor ons kiest, dan weet u zeker dat alles netjes en goed gebeurt. U profiteert ook van een aantal voordelen:

  • Na elke vernieuwing of aanleg krijgt u een gedetailleerd tekening met de leidingloop en de positie van de ontstopdoppen.
  • We hanteren enkel scherpe prijzen voor het aanleggen, dus u betaalt nooit te veel.
  • U kunt bij ons rekenen op ervaren en vakkundige medewerkers.
  • Onze vakmensen kunnen bij een spoedgeval binnen 24 uur aanwezig zijn.

Riolering aanleggen

  • Naast het aanleggen voeren we ook onderhoud en reparaties uit aan uw riolering.

Wij ruimen alles netjes op

Onze vakmensen proberen breek- en graafwerk zo veel mogelijk te voorkomen. Maar wanneer dit onvermijdelijk is, dan zullen wij na de werkzaamheden aan de riolering alles weer in nette staat terugbrengen. Is er extra zand, grind of tegelwerk nodig? Dan zorgen wij ervoor dat dit geleverd wordt. Vraag ons ernaar via 035 – 77 20 838 of info@rioolservicepeer.nl. U zult (bijna) niet zien dat wij bezig zijn geweest met een riolering aanleggen!