Peer Rioolservice – Ontstoppen / riool vervangen / 24/7

BEL NU 035 - 772 08 38

Peer Rioolservice voor al uw rioolproblemen

Is uw afvoer verstopt, heeft u nieuwe leidingen nodig of ervaart u andere problemen met het riool? Neem dan contact op met Peer Rioolservice. Wij zijn specialist op het gebied van afvoer en riolering en hebben al jaren ervaring. Bij ons profiteert u van een snelle service tegen een laag tarief. Onze professionals werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Bij spoed zijn wij 24/7 te bereiken. En binnen het Gooi- en de Vechtstreek kunnen wij vaak al dezelfde dag, maar in ieder geval binnen 24 uur bij u langskomen om u te helpen. Neem contact op met Peer Rioolservice voor het maken van een afspraak.

De specialisaties van Peer Rioolservice

Wij zijn expert op het gebied van riolering en afvoer. Bij Peer Rioolservice bent u aan het juiste adres voor:

Een verstopte afvoer

Is uw riool verstopt? Laat deze dan ontstoppen door Peer Rioolservice. Onze specialisten komen lang om uw riool door te spuiten. Hiermee verwijderen we blokkades, waardoor het water weer vrij door de leidingen kan stromen. Heeft u vaker last van een verstopte afvoer? Laat dan uw leidingwerk inspecteren door Peer Rioolservice. Wij kunnen, indien nodig met een camera, de staat van uw riool controleren. Is er een reparatie nodig? Ook dat regelen wij. Zo kunt u verstopte riolering in de toekomst voorkomen.

Riolering aanleggen, vervangen of repareren

Gaat u verbouwen, verhuizen of laat u een heel nieuw huis bouwen? Schakel dan de hulp van Peer Rioolservice in voor het aanleggen of vervangen van de riolering. Wij werken altijd met materiaal van de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Zelfs wanneer aansluiting op het hoofdriool niet mogelijk is, hebben wij een passende oplossing. Moet uw riolering met spoed vervangen of gerepareerd worden? Dan zijn we 24/7 bereikbaar en kunnen we u vaak binnen 24 uur al helpen.

Direct contact met Peer Rioolservice 

Peer Rioolservice is er voor al rioolproblemen. Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Dus heeft u met spoed een loodgieter nodig? Bel dan direct ons storingsnummer via 035-7720838. In het Gooi- en de Vechtstreek kunnen we uw problemen binnen 24 uur verhelpen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het oplossen van minder dringende problemen met het riool. Peer Rioolservice staat voor u klaar.

Peer Riool