Riool verstopt? Bel Peer Riool via 0357720838

BEL NU 035 - 772 08 38

Problemen met het riool? Peer helpt!

Is uw afvoer verstopt of heeft u andere problemen met het riool? Peer lost het voor u op. Wij zijn specialist in alles op het gebied van riool en afvoer. Met onze ervaring en kennis zijn we in staat om de meest uiteenlopende problemen met het riool op te lossen. Hierbij staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en een uitstekende service natuurlijk voorop. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. In de Gooi- en de Vechtstreek kunnen we u vaak dezelfde dag nog, maar in ieder geval binnen 24 uur helpen. Uw riool is bij Peer in de goede handen. Dus heeft u problemen? Neem dan direct contact met ons op!

De specialisaties van Rioolservice Peer

Rioolproblemen? Peer helpt! Wij zetten op een rij waarmee we u van dienst kunnen zijn:

  • Ontstopping
  • Riolering aanleggen, onderhouden of vervangen
  • Camera inspectie of algehele inspectie van uw riool
  • Terrasreiniging
  • Grondwerk
  • Gootreiniging
  • Afkoppeling hemelwater

Een verstopt riool

Heeft u last van een verstopte afvoer? Peer kan het riool voor u ontstoppen. Wij kunnen de verstopte afvoer professioneel doorspuiten. Hiermee komen eventuele blokkades vrij, waardoor uw riool niet langer verstopt is. Heeft u herhaaldelijk last van verstopte leidingen? Dan kunnen we ook een inspectie van uw riool voor doen. Met een camera onderzoeken we de staat van uw leidingen en kunnen we eventuele reparaties uitvoeren. Maar ook bij uw riool geldt: voorkomen is altijd beter dan genezen!

Riolering aanleggen of vervangen

Voor de aanleg van nieuwe riolering gebruiken wij altijd pvc van de beste kwaliteit. Wij kunnen nieuwe leidingen voor u aanleggen, bijvoorbeeld bij een verhuizen of verbouwing. Ook voor het (deels) vervangen van uw riolering bent u bij Peer aan het juiste adres. Zelfs wanneer aansluiting op het hoofdriool niet mogelijk is, hebben wij een passende oplossing. Voor het aanleggen of vervangen van uw riolering belt u Rioolservice Peer. Bij een spoedgeval kunnen we u zelfs binnen 24 uur helpen.

Nu een loodgieter bellen

Rioolservice Peer is uw loodgieter voor noodgevallen in de Gooi- en de Vechtstreek en omgeving. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Bel dan direct ons storingsnummer via 035-7720838. Wij zijn 24/7 bereikbaar. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het oplossen van minder dringende problemen met het riool. Peer lost het voor u op!

Peer Riool