BEL NU 035 - 772 08 38

Uw professionele ontstoppingsdienst

Wanneer u problemen heeft met de afvoer of riolering, dan kunt u maar beter een professionele en betrouwbare ontstoppingsdienst inschakelen. Zelf kunt u met een ontstopper het probleem mogelijk (tijdelijk) verhelpen. Ga in ieder geval niet met chemische middelen aan de slag. Dit kan het probleem alleen maar verergeren. Bel bij rioleringsproblemen naar Rioolservice Peer. Onze ontstoppingsdienst zorgt ervoor dat u in een mum van tijd weer optimaal gebruik kunt maken van alle wasbakken en toiletten.

Voorkom problemen zelf

Hoewel onze ontstoppingsdienst graag bij u langskomt, zijn er een aantal maatregelen die u kunt treffen om ontstoppingsproblemen te voorkomen:

  • Maak doucheputjes goed schoon en verwijder bijvoorbeeld haren.
  • Draai het sifon regelmatig los en maak het schoon.
  • Gooi geen andere producten dan wc-papier in het toilet
  • Spoel geen etensresten of vet door in wasbakken
  • Gebruik nooit chemische middelen!

ontstoppingsdienst

Ontdek onze heldere werkwijze

Is uw wasbak of doucheputje verstopt? Of komt het water omhoog in het toilet? Dan kunnen wij met onze apparatuur en kennis het probleem snel lokaliseren en verhelpen. Met behulp van een veer en een kleine hogedrukspuit kan onze ontstoppingsdienst kleine leidingen snel reinigen. Is het probleem groter of zit het in het riool onder de grond? Dan komen we met onze grote hogedrukspuit in actie of bekijken we met camera’s waar de verstopping precies zit.

Maak kennis met onze voordelen

U kunt uiteraard ook een andere ontstoppingsdienst inschakelen en vragen of zij tijd hebben om bij u langs te komen. De kans is groot dat zij u ook kunnen helpen. Maar bij deze bedrijven profiteert u niet van dezelfde voordelen als bij onze ontstoppingsdienst:

  • Wij hanteren namelijk zeer voordelige prijzen.
  • Bij ons werken ervaren en goed opgeleide vakmensen.
  • Heeft u een spoedgeval? Dan komen wij zo snel mogelijk langs.
  • U kunt ons ook vragen voor aanleg van en reparaties aan uw riool.
  • Wij ontstoppen en reinigen uw leidingen tegelijkertijd, wat nieuwe problemen voorkomt.

Wanneer belt of mailt u ons?

Wanneer u een ontstoppingsdienst nodig heeft, dan zijn wij van Rioolservice Peer u graag van dienst. U kunt ons bereiken op 035 – 77 20 838, ook wanneer uw situatie spoed heeft. Wij zijn ook op feestdagen of in het weekend in te schakelen. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dit naar info@rioolservicepeer.nl. Wanneer u een ontstoppingsdienst nodig heeft, kies dan voor onze scherpe tarieven, uitstekende service en jarenlange vakmanschap!