Ontstoppingsbedrijf Hilversum

BEL NU 035 - 772 08 38

Voor het oplossen van verstoppingen

Bent u woonachtig in de omgeving van Hilversum en zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf? Wij van Rioolservice Peer staan al sinds 2005 voor u klaar, waarbij wij als ontstoppingsbedrijf in Hilversum voor u uiteraard alle problemen op zullen lossen. Niet alleen kunt u bij ons terecht als particulier, maar uiteraard zijn wij ook beschikbaar als ontstoppingsbedrijf voor de zakelijke klanten en ook voor de horeca.

Diensten

Met een groot aanbod aan diensten kunnen wij u altijd in de omgeving van Hilversum van dienst zijn. Zo kunt u niet alleen terecht voor het ontstoppen van een afvoer, maar ook voor onderstaande diensten willen wij u uiteraard van dienst zijn:

  • ontstopping, aanleg en onderhoud van riolering
  • rioolvervanging
  • algehele inspectie
  • camera inspectie
  • rioolinspectie
  • terrasreiniging
  • grondwerk

Ontstoppingsbedrijf Hilversum

Voldoende materialen

Om een verstopping te kunnen verhelpen hebben wij als ontstoppingsbedrijf uiteraard allerlei materialen tot onze beschikken om dit te kunnen realiseren. Een goed voorbeeld van een hulpmiddel is de mini hoge druk spuit. Hiermee kan de binnenkant van de afvoer erg goed gereinigd worden en kunnen eventuele verstoppingen worden opgelost. Uiteraard brengt het gebruik van dit apparaat geen schade toe aan uw leidingen. Na het ontstoppen kunnen wij als ontstoppingsbedrijf door middel van een camera-inspectie de leidingen in uw afvoer nog eens extra goed controleren. Als wij bij u vertrekken in Hilversum zult u dus niet zomaar weer voor verassingen komen te staan.

Veel voorkomende riool problemen

De meeste problemen die wij als ontstoppingsbedrijf in Hilversum en omgeving tegenkomen zijn verstopte uiteindes van het riool, het douchputje en de gootsteen. Uiteraard beschikken wij door onze jarenlange ervaring over alle kennis om al de problemen snel en vakkundig te kunnen verhelpen. Niet alleen kunnen wij u van dienst zijn in Hilversum, maar ook in omliggende woonplaatsen staan wij daarbij graag voor u klaar.

Ontstoppingsbedrijf in Hilversum

Neem contact op

Als je meer wilt weten over het ontstoppen van uw afvoeren of één van de andere diensten die wij bieden kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u altijd helpen en staan ook voor spoedeisende hulp voor u klaar. Binnen 24 uur bent u altijd van de verstopping af. Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf in Hilversum, neem dan contact op met Rioolservice Peer, door te bellen óf mail ons door middel van het contactformulier op de website of via het beschikbare e-mailadres. Voor problemen zijn wij het ontstoppingsbedrijf in Hilversum dat u voor een oplossing zoekt.