BEL NU 035 - 772 08 38

Last van een rioolverstopping?

Heeft u last van een verstopte leiding en wilt u graag hulp bij een ontstopping? Kies dan voor Rioolservice Peer. Ieder rioolprobleem kunnen wij vakkundig voor u oplossen. Sinds 2005 zijn wij werkzaam als rioleringsbedrijf. Wij beschikken over het juiste materieel om uw rioolprobleem vakkundig te ontstoppen. Zo hebben een veer voor het ontstoppen van kleinere leidingen, maar ook een hogedrukspuit. Wij komen graag naar u toe voor de ontstopping van uw leidingen.

Zelf een verstopping voorkomen

De meeste verstoppingen worden veroorzaakt door zaken die niet in het riool thuishoren. Hierdoor kunt u zelf gemakkelijk een aantal maatregels treffen om dit soort verstoppingen te voorkomen. Een aantal zaken waar u op kunt letten zijn:

 • Bij een wc kunt u opletten wat u door uw toilet spoelt. Zo mag er geen vochtig toiletpapier, maandverband of babydoekje door uw wc gespoeld worden.
 • Een badkamerafvoer dient u regelmatig schoon te maken door bijvoorbeeld de haren uit de afvoer te verwijderen.

Ontstopping

 • Voor uw afwasmachine en keukenafvoer geldt dat u geen etens- of vetresten door mag spoelen.
 • Maak afvoeren schoon met kokend water (en eventueel een scheutje azijn)
 • Wilt u zelf aan de slag met de ontstopping? Gebruik hiervoor dan geen chemische middelen. Deze kunnen uw leidingen beschadigen en het probleem verergeren.

Is uw afvoer of toilet alsnog verstopt geraakt? Wij komen graag langs voor het oplossen van uw ontstopping. Neem contact met ons op.

Daarom kiest u voor ons:

  • Wij zijn al ruim 10 jaar werkzaam als rioleringsbedrijf.
  • Heeft spoedeisende hulp nodig voor uw verstopping? Wij komen binnen 24 uur bij u langs.
  • U kunt ons als particulier, maar ook als zakelijke klant inschakelen voor ontstopping.
  • Bij ons krijgt u een heldere offerte, zodat u vooraf precies weet wat onze werkzaamheden u gaan kosten.
  • Voor iedere verstopping kunt u ons kiezen voor professionele en betrouwbare ontstopping.

Onze hulp nodig bij ontstopping?

Wilt u graag iets meer weten over onze werkwijze? Of wilt u ons inschakelen voor de ontstopping van uw toilet of afvoer? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 035 – 77 20 838. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook kunt u ons contactformulier invullen of een mail zenden naar info@rioolservicepeer.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Wat kunnen wij op het vlak van een ontstopping voor u betekenen?