BEL NU 035 - 772 08 38

Last van een verstopte wasbak of wc?

Wanneer uw doucheputje borrelt of water loopt niet meer goed weg uit de wasbak, dan is het tijd om de afvoer te ontstoppen. U kunt hiervoor een ontstopper pakken. Vaak lost dat het probleem tijdelijk op. Met chemische middelen zult u het probleem alleen maar erger maken. Voorkom dit en schakel bij problemen Rioolservice Peer in. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis zullen wij uw riool of afvoer deskundig en snel ontstoppen.

Hoe ontstaan opstoppingen?

Veel problemen ontstaan door verkeerd gebruik. Wanneer u bijvoorbeeld tampons of schoonmaakdoekjes door het toilet spoelt, dan kunnen deze niet goed doorstromen naar het riool en veroorzaken verstoppingen. En wanneer u etensresten of vet door de wasbak spoelt, dan is het in combinatie met warm water vaak nog vloeibaar. Verderop in het riool stollen de resten en zullen gaan samenklonteren. Dit zorgt na verloop van tijd voor problemen: tijd om te ontstoppen!

Hoe ontstoppen wij afvoer of riool?

Onze vakmensen komen graag bij u langs om een afvoer of riool te ontstoppen. Bij kleine leidingen maken we dan gebruik van een veer of hogedrukmachine, die klein is. Daardoor beschadigingen we de leidingen niet en laten we ze weer netjes en schoon achter. Deze manier van ontstoppen is zeer snel. Zit het probleem in het ondergrondse riool? Dan kunnen we met camera’s erachter komen waar de verstopping zit en met behulp van een hogedrukmachine vervolgens ontstoppen.

Daarom schakelt u onze experts in

U kunt uiteraard ook een andere rioolservice inschakelen om te komen ontstoppen. Maar wanneer u dat doet profiteert niet van het volgende:

  • Onze prijzen zijn zeer scherp, u betaalt nooit te veel.
  • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en vakkennis.
  • Onze bedrijfswagens zijn uitgerust met de modernste apparatuur.
  • We komen ook bij spoed zeer snel bij u langs.
  • Ontstoppen betekent bij ons ook reinigen, zodat uw probleem ook echt opgelost is en niet meer terugkomt.

Ontstoppen

Wij staan graag voor u klaar

Wanneer u een professionele en betrouwbare partner voor uw rioleringsprobleem nodig heeft, dan zijn wij van Rioolservice Peer u graag van dienst. Wilt u profiteren van onze vele voordelen? Bel dan snel naar 035 – 77 20 838 (ook bij spoed). Heeft u niet zoveel haast, dan mag u ook een e-mail sturen naar info@rioolservicepeer.nl. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk en komen bij u langs om te ontstoppen.