BEL NU 035 - 772 08 38

De loodgieter voor u

Zoekt u een loodgieter die van wanten weet in de Gooi- en Vechtstreek? Dan bent u bij Rioolservice Peer aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring en professionele apparatuur kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. Doordat wij goede connecties hebben met diverse gemeenten en ook veel met hen samenwerken, zijn wij op de hoogte van alle relevante regel- en wetgeving. Wij kunnen u hier dan ook uitstekend mee van dienst zijn. Daarnaast werken wij snel en hebben we altijd een oplossing voor uw probleem.

Loodgieter die vele diensten biedt

Als eigenaar van een woning of pand bent u verantwoordelijk voor de riolering tot aan de aansluiting op het gemeenteriool. U wilt uiteraard dat er een loodgieter aan het werk gaat, die weet waar hij mee bezig is. Bij ons kunt u voor de meest uiteenlopende zaken terecht. Hierbij kunt u denken aan:

  • Onderhoud van uw riolering, u kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten waardoor u verzekerd bent van 24 uursservice
  • Aanleg van nieuwe leidingen of vervanging van de oude
  • Inspectie van de leidingen om erachter te komen wat de staat is van de riolering. Dit kan verstandig zijn bij de aanschaf van een huis of pand
  • Verhelpen van verstoppingen in de leidingen
  • Graaf- en grondwerk om het werk te kunnen uitvoeren

Het bovenstaande is een indicatie van wat wij voor u als loodgieter kunnen betekenen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Daarom kiest u voor ons

Wanneer u een loodgieter moet kiezen om werkzaamheden voor u uit te voeren, dan is dat niet gemakkelijk.

U heeft namelijk veel keuze. Wanneer u ons opdracht geeft om voor u aan de slag te gaan, dan bent u verzekerd van:

  • Een vakkundige loodgieter met veel ervaring
  • Snelle en goede service
  • Deskundig advies aan de hand van inspecties
  • Goed opgeleide en ervaren medewerkers
  • Altijd een oplossing voor uw probleem

Loodgieter

Wanneer het noodzakelijk blijkt dat wij de grond moeten openen om de werkzaamheden aan uw riool te kunnen voltooien, zorgen wij ervoor dat alles weer netjes achtergelaten wordt. U zult dan ook niet of nauwelijks kunnen zien dat wij aan het werk zijn geweest.

Neem contact op met de loodgieter

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de services die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@rioolservicepeer.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website. Voor spoedeisende hulp van een loodgieter kunt u ook bellen naar 035 – 77 20 838.