BEL NU 035 - 772 08 38

Vermoedt u dat uw gootsteen verstopt is? Een verstopte gootsteen begint meestal met water dat langzamer wegloopt, borrelende geluiden en soms ook stank. Herkent u dit probleem? Schakel dan de hulp in van onze specialisten voor uw afvoer die verstopt is. Dankzij ruim 10 jaar ervaring kunnen wij van Rioolservice Peer ieder verstoppingsprobleem vakkundig verhelpen zonder schade toe te brengen aan de leidingen. Niet alleen verhelpen wij het probleem, maar wij zorgen er ook voor dat de oorzaak aangepakt wordt. Zo weet u zeker dat het probleem ook in de toekomst niet terugkomt.

Voorkom zelf het probleem

U kunt zelf een aantal maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat uw gootsteen niet verstopt raakt. Zo kunt u rekening houden met de volgende zaken:

  • Geen etensresten door de gootsteen spoelen
  • Ook geen vetresten door uw afvoer spoelen. Zelfs niet wanneer deze vloeibaar zijn. Deze stollen namelijk in uw leidingen waardoor uw riool verstopt raakt
  • Maak pannen met vet eerst schoon met een keukenpapiertje voordat u gaat afwassen

Gootsteen verstopt

  • Houd uw gootsteen schoon door regelmatig kokend water met een beetje afwasmiddel door uw afvoer te spoelen
  • Maak geen gebruik van chemische middelen, deze kunnen uw leidingen aantasten

Uw gootsteen verstopt?

Soms kan het niet voorkomen worden dat een afvoer verstopt raakt. In deze gevallen is Rioolservice Peer u graag van dienst. Ons vakkundige medewerkers komen graag bij u langs om de oorzaak van het probleem vast te stellen en te verhelpen. Voor smalle leidingen gebruiken wij een veer om de verstopping te verwijderen. Maar voor het lastigere werk kunnen wij ook een (mini) hogedrukspuit inzetten. Zo kunnen wij een afvoer die verstopt is eenvoudig ontstoppen zonder dat uw gootsteen of riolering beschadigd raken. Ook kunnen wij een camera gebruiken om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Zo weten wij ook zeker dat de ontstopping ook echt verholpen is.

Onze hulp inschakelen?

Heeft u nog een vraag over onze manier van werken? Of wilt u graag hulp bij het ontstoppen van uw gootsteen? Dan komen wij graag naar u toe om het probleem van een afvoer die verstopt is op te lossen. Maak hiervoor een afspraak met ons door het contactformulier op onze website in te vullen. Wilt u graag dat wij zo snel mogelijk langskomen om de verstopping te helpen? Bel dan direct naar 035 – 77 20 838. Wij komen dan vaak dezelfde dag, maar altijd binnen 24 uur bij u langs wanneer uw gootsteen verstopt is.