BEL NU 035 - 772 08 38

Waarom een algehele inspectie?

tekoop-verkochtVoor een algehele inspectie van uw riolering belt u Rioolservice Peer. Wij, als rioolbedrijf, sluiten verborgen gebreken aan het riool uit met een inspectie.

Soms is het nodig of raadzaam om een algehele inspectie van het riool te doen. Bijvoorbeeld na een verstopte riolering. Wij kunnen dan de staat van het riool vaststellen en eventueel de riolering ontstoppen.

Ook in het geval van koop of verkoop van een woning kan zo’n inspectie het nuttig zijn. Enerzijds om verborgen gebreken uit te sluiten (wat achteraf, in geval van problemen, vaak niet meer aan te tonen is). Maar ook om de aanleg van het riool in kaart te brengen.

Met onze speciale camera kunnen wij het gehele riool inspecteren en op de centimeter nauwkeurig eventuele gebreken traceren zonder graaf- en breekwerk.

Heldere uitleg, duidelijke offerte

camera-inspectieMochten er bij zo’n complete inspectie problemen worden geconstateerd, dan kunt u op Rioolservice Peer rekenen. Wij leggen u uit wat het probleem is en wij stellen uiteraard een degelijke oplossing voor. Indien mogelijk en na overleg over de kosten lossen wij het probleem direct op. Mocht het probleem wat groter blijken, dan maken wij een heldere, vrijblijvende offerte.

Rioolservice Peer is uw vakkundige en betrouwbare partner voor aanleg en onderhoud van uw afvoersystemen. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust even contact op.