BEL NU 035 - 772 08 38

Nieuwe riolering

Voor nieuwe leidingen gebruiken we altijd hoogwaardige PVC.

Riool aanleg nodig? Wij van Rioolservice Peer regelen het voor u. Ook leggen we nieuwe leidingen aan en vervangen delen van rioleringen waar repareren niet mogelijk is, met ontstopdoppen op meerdere, goed bereikbare, plaatsen. Zodat het in de toekomst makkelijker wordt om het riool te ontstoppen.

Een nieuwe riolering moet aangesloten worden op het openbare gemeenteriool. De gemeente zorgt voor de huisaansluiting op het gemeentelijke hoofdriool. Deze loopt tot een halve meter over de erfgrens. De eigenaar van de woning is verantwoordelijk dat de huisriolering wordt aangesloten op de huisaansluiting.

pvc-buizenVoor nieuwe leidingen gebruiken we altijd hoogwaardige PVC.

Geen aansluiting mogelijk?

Een aansluiting op het gemeentelijk hoofdriool is verplicht. Voor gebouwen die alleen tegen zeer hoge kosten aan te sluiten zijn, worden uitzonderingen gemaakt. Rioolservice Peer kan u assisteren met het zoeken naar een goede oplossing, bijvoorbeeld een Individuele Behandeling Afvalwater (IBA). Dat gebeurt uiteraard in nauw overleg met de gemeente.

Geen rommel achteraf

Als we moeten breken in uw huis of graven in uw tuin zullen wij na de werkzaamheden alles weer in nette staat terugbrengen. Mocht er extra zand, grind of tegelwerk nodig zijn dan zullen wij dat ook leveren en aanbrengen. U ziet (bijna) niet dat wij geweest zijn!

riolering-schema

U ontvangt na elke vernieuwing of aanleg een gedetailleerde tekening met de leidingloop en de positie van de ontstopdoppen.

Rioolservice Peer is uw vakkundige en betrouwbare partner voor aanleg en onderhoud van uw afvoersystemen. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust even contact op.