BEL NU 035 - 772 08 38

Rioolservice Peer

Is uw afvoer verstopt en wilt u dit zo snel mogelijk laten verhelpen? Neem dan contact op met Rioolservice Peer. Vaak kunnen wij u dezelfde dag nog helpen met het ontstoppen van uw afvoer. Wij komen in ieder geval binnen 24 uur bij u langs om de leiding die is verstopt weer vrij te maken. Zo kunt u snel weer gebruikmaken van uw toilet, wasbak of douche.

Zit uw afvoer verstopt?

De afvoer in uw wasbak, toilet en douche is gemaakt voor afvalwater. Zolang er normaal gebruik wordt gemaakt van de de riolering zal het niet snel voorkomen dat de leidingen verstopt raken. Het kan echter wel gebeuren. Op dat moment kunnen wij u helpen. Met onze speciale gereedschappen kunnen wij de meeste problemen in uw riolering snel en makkelijk oplossen. Hiervoor gebruiken wij onder meer een mini hogedrukspuit en een veer om de leidingen schoon te maken. Beide manieren zijn onschadelijk voor de afvoer en zullen dus geen schade veroorzaken. Wanneer u chemicaliën gebruikt om de verstopping te verhelpen, loopt u dit risico wel.

Zit uw leiding verstopt? Kies voor ons!

Dat uw afvoer verstopt is geraakt, is natuurlijk uiterst vervelend. Wij helpen u graag om dit te verhelpen. Met ruim 10 jaar ervaring in het vak kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij helpen u niet alleen als uw leidingen zijn verstopt, maar kunnen u ook helpen met de aanleg van een nieuwe riolering en het onderhoud hiervan.

Binnen de Gooi- en Vechtstreek hebben wij al vele particulieren en zakelijke klanten mogen helpen. Zij kozen voor ons, omdat wij:

  • Snelle en goede service leveren. Bij verstopping zijn wij binnen 24 bij u om het probleem op te lossen
  • Goede contacten met verschillende gemeenten. Hierdoor kunnen wij meer voor u als klant betekenen
  • Het adres zijn voor al uw herstelwerkzaamheden, het onderhoud en de aanleg van riolering. Van afvoer tot camera-inspectie van de leidingen

Afvoer verstopt

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over de diensten die wij u kunnen bieden met betrekking tot uw afvoer? Wilt u de rioolleiding die verstopt zit snel laten ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op de website of door ons een e-mail te sturen. Dit kan naar: info@rioolservicepeer.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Dit kan door te bellen naar: 035 – 77 20 838. Wij komen zo snel mogelijk langs wanneer uw afvoer verstopt zit.